NicProxy Alan Adı Kayıt Operatörü

ICANN-Akredite Kayıt Operatörü

NicProxy,
Domain Registrar

Geleceğinize NicProxy ile
yatırım yapın, kazancınızı arttırın.

Müşteri Girişi

.CC ve .TV simdi NicProxy'de!

Akreditasyonlar Tarih 15.11.2009

VeriSign .com ve .net alan adi uzantilarinin yani sira .cc ve .tv TLDs içinde yetkili "Ana Kayit Operatörü"'dür (Registry), direkt alan adi satisi yapmamaktadir. Sadece VeriSign tarafindan yetkili Kayit Operatörleri (Registrars) alan adi kayit ve ilgili islemleri gerçeklestirmektedir.

.cc alan adi kaydi .CC Cocos (Keeling) Islands için üst seviye ülke alan adi uzantisidir (ccTLD). Kayit Operatörleri .cc için "Community Center", "Country Club", "Consulting Company", "Chamber of Commerce", "Community College", "Chinese company" gibi yaratici kullanim alanlari tanimlamislardir. Ek olarak günümüzde .com'a alternatif olarak tercih edilen popüler bir alan adi uzantisidir.

NicProxy Kayit Sistemi'ne VeriSign "Certified Partner" olarak, .CC ve .TV alan adi uzantilarinin kayit ve ilgili islemlerinin desteklenmesini ve entegrasyonunu tamamladi.

.tv alan adi kaydi Küçük bir pasifik adasi olan "Tuvalu" için tahsis edilmis olan .TV üst seviye ülke alan adi uzantisidir, fakat kullanimi çok farklidir. .TV alan adi uzantisina sahip bir websitesinin zengin video, media içerigine sahip, canli ve aktif yayin özelliklerine sahip oldugunu tahmin edebilirsiniz. Daha çok televizyon ve yayin sirketleri tarafindan tercih edilmektedir. Ancak kisisel için veya markalarin özel tanitimlari ile uygulamalarini kapsayan websiteleri için de kullanilmaktadir.

NicProxy Web Arayüzü ve XML API üzerinden .cc ve .tv alan adi kayit ve ilgili islemlerinizi online hemen yapabilirsiniz. Detayli bilgi için NicProxy Müsteri Hizmetleri ile görüsebilirsiniz.

Geri dön

Hemen başvur!

Nasıl NicProxy bayisi olabilirim? Bayi programı hakkında detaylı bilgi

NicProxy Haber

Tüm duyuru ve haberler  NicProxy RSS

NicProxy API, Bayi Araçları ve Platform hakkında detaylı bilgi

Test Sorgusu

www.